​Tøjrens, der gør en synlig forskel

Har du et jakkesæt eller måske en kjole, der trænger til en grundig tøjrensning? Hos Jagt Rens & Vask tilbyder vi professionel tøjrens på Nørrebro, Østerbro og Vesterbro til dig, der søger et kompetent sted at få bugt med pletter og snavs på dit tøj.

Vi udfører tøjrensning og tøjvask af alle former for tøj og tekstiler - uanset om det er herretøj, dametøj eller børnetøj. Vi har fokus på høj kvalitet, da vi bestræber os på at få alt dit tøj 100% rent, så du kan få det med hjem igen allerede efter to timer.

Vi tilbyder tøjrens af:

  • ​Pels
  • Gardiner
  • Tæpper
  • Betræk
  • ​Skind
  • Duge
  • Topmadrasser
  • Jakkesæt, kjoler og meget andet

​​Bestil tøjrens hos os og få renset alle dine tekstiler

Har du noget tøj, der ikke kan blive rent, tager vi gerne udfordringen op.​ Vi har mange års erfaring med tøjrens, og vi har set lidt af hvert. Vi er eksperter, der ved, hvad der skal til for at få alle former for tekstiler rene, og vi har naturligvis de helt rigtige remedier til at gøre det.

Vi måler os selv på din tilfredshed, vi har derfor altid fokus på at levere et flot resultat, som du bliver glad for. Det er blandt andet også derfor, at vi har respekt for, at du måske har en hasteopgave til os, hvorfor vi tilbyder Express Service. Der går maksimalt to timer – og så er dit tøj rent, så du kan tage direkte til bryllup, eller hvad du nu skal.

Vi renser tøj for private og virksomheder

Uanset størrelsen på din opgave er vi parate til at hjælpe dig med grundig og effektiv tøjrens eller tøjvask. Hos os betyder det ikke noget, om du har ét stykke tøj eller 20. Vi ser med lige stor alvor på opgaven og leverer det pænt og rent som forventet. Vi har hjulpet mange private og virksomheder gennem årene – og skulle du derfor have brug for fast firmaaftale, er det også noget, vi kan klare.

Har du en syning, der er gået, eller mangler der en knap i skjorten, tilbyder vi mere end blot rensning af tøj. Vi udfører også skrædderreparationer, så du kan få det hele ordnet ét sted. Kig ind i vores renseri og få et godt tilbud på professionel tøjrens, der gør en synlig forskel.

Du kan også kontakte os på telefon 35 81 43 19 eller skrive til jr@jagtrens.dk.​​

Indhent tilbud​

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jagt Rens & Vask

Vi holder ferielukket​

Åbningstider​

Almindelige åbningstider:

Mandag kl. 10:00 - 18:30

Tirsdag, torsdag, fredag kl. 10:00 -17:30

Onsdag kl. 09:00 - 15:00

Lørdag kl. 11:00 - 14:00

Søndag lukket

For yderligere henvendelser, ring til 35 81 43 19